Avondopstellingen met representanten

Ontdek de kracht van deze opstellingen!

Avondopstellingen zijn boeiende en verhelderende sessies die plaatsvinden in mijn praktijk in Ruurlo in de avonduren vanaf 19 uur, waarbij de dynamiek van familie- en systeemopstellingen wordt verkend. Deze bijeenkomsten bieden een unieke gelegenheid om dieper inzicht te krijgen in de verborgen patronen en dynamieken die je leven beïnvloeden.

Tijdens een avondopstelling worden persoonlijke thema's en vraagstukken op een respectvolle en liefdevolle manier onderzocht. Met behulp van representanten en de kracht van het groepsproces, krijg je helderheid over de onderliggende oorzaken van uitdagingen en blokkades. Dit kan leiden tot diepgaande inzichten en heling.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op persoonlijke vraagstukken, meer helderheid wilt over je relaties of gewoon nieuwsgierig bent naar de werking van opstellingen, de avondopstellingen in Ruurlo bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor groei en ontwikkeling.

Doe mee aan deze avondopstellingen en ervaar zelf de transformerende kracht van systemisch werk. Kom en ontdek wat mogelijk is wanneer we samenkomen om te delen, te ervaren en te groeien.

De avondopstellingen worden gegeven vanaf juni op dinsdag- en donderdagavond van 19 tot circa 21.30 uur. Er wordt gewerkt met een groep van max 10 personen, waarbij er 2 à 3 vragen per avond behandeld kunnen worden. Je kunt deelenemen als vraagsteller of representant. 

De praktijk is een veilige omgeving waar je - ondanks dat we in groepen werken - privacy gewaarborgd wordt.

 

Deze zomer zijn de opstellingen avonden op:

 - donderdag 4 juli as. van 19.00 tot 21.30 uur 

- donderdag 18 juli as. van 19.00 tot 21.30 uur

- donderdag 1 augustus as. van 19.00 tot 21.30 uur

- donderdag 15 augustus as. van 19.00 tot 21.30 uur

- donderdag 29 augustus as van 19 tot 21.30 uur

- donderdag 12 september as van 19 tot 21.30 uur.

De locatie van de zomeravondopstellingen is in Ruurlo aan de Domineesteeg 16, 7261 AS.

De kosten zijn € 85,- voor een vraagsteller en € 35,- voor een representant.

Aanmelden kan via de agendapagina in het menu. Na de aanmelding kun je via de website je betaling voldoen.