Missie en visie

Mijn missie is gezondheidswinst en het welzijn van de cliënt vergroten, waardoor er een nieuwe energetische balans ontstaat. Zodat de cliënt weer mee kan doen in de maatschappij, op het werk of in het gezin.

Om dit doel te bereiken worden behandelingen aangeboden van energetische therapie en EMDR. In de praktijk wordt gewerkt vanuit de persoonlijke hulpvraag van de cliënt. De focus ligt hierbij op het versterken van de eigen regie.

Het doel van de behandelingen is gericht op:

  • Het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheidstoestand zodat de energiehuishouding weer in balans is en je tot betere prestaties in staat bent in je dagelijkse functioneren;
  • Het verwerken van akelige ervaringen;
  • Het voorkomen van aandoeningen en ziekten;
  • Het verminderen van ziektelast bij chronische ziektes.

Blokkades in je energieveld kunnen genezingsprocessen vertragen of zelfs stopzetten, met als gevolg psychische klachten, chronische ziekten of angsten. Blokkades komen tot uiting in bijvoorbeeld vermoeidheid, overgewicht, ongewenst of ongezond gedrag, pijn of negatieve gemoedstoestanden.

Behandeltrajecten worden individueel samengesteld en specifiek afgestemd op de hulpvraag van de cliënt. De trajecten zijn gebaseerd op het principe dat eerst blokkades weggenomen worden, waardoor de ongewenste situatie in een ander licht komt te staan. Hierdoor ontstaan er nieuwe inzichten die ruimte geven voor vervolg van het herstelproces.